Önskar du bli återförsäljare?

Äntligen får vi säga att vi växlar upp igen! Efter årsskiftet vill vi mer än gärna få skicka choklad till våra fina återförsäljare runt om i landet. Vi välkomnar också gärna nya kunder som vill sälja våra produkter!

Vi arbetar just nu med sidan för våra återförsäljare och ber er därför att kontakta oss via mail så hjälper vi er med er order.

Snart skall allt vara på plats…

Van Ufford presentomslag Kärlek med tre chokladkor i och tre chokadkakor runt om. Vacker vinröd rosett knuten om presenten.
Hot chocolate spoon Kärlek på fat och två muggar med varm chokladk, vispgrädde och marshmallows.
Julchoklad mörk och vit choklad med pistagenötter och granatäpplekärnor

Bilder & hälsningar från våra återförsäljare

Oavsett om du är återförsäljare, vill bli återförsäljare eller vill hitta en återförsäljare nära dig så är vi glada att du hittat till oss på Van Ufford Choklad. Här lägger vi upp bilder och hälsningar från våra återförsäljare och annan inspiration som vi hittar.

Matilda Svensson

Designern och illustratören Matilda Svensson har gjort vår fina presentförpackning med Ystadmotiv. Hon är också med och designar den nya kostymen till våra klassiker. Som ingen annan har hon förmågan att med skapa liv med bara några få penseldrag. Och precis som vi gillar hon färger som man blir glad av. Kika in på hennes hemsida matildasvensson.com och följ hennes bestyr på kolonin Östra Sommarstaden här i Ystad på liljegangen.se. Här en bild från Liljegången, visst vill man bara flytta in!

Presenten Liljegången
Ölands örtagård

Smakfullt till Mors dag från Ölands Örtagård

Vi blev så glada när vi fick skicka vår choklad till Ölands Örtagård. För tio år sedan förlovade vi oss faktiskt mitt ute på det stora vackra alvaret . I september när det är skördefest återvänder vi och tar med oss massor av choklad.

Glädje, inspiration och presenter hos Butik Älva i Hörby

Jessica på Butik Älva i Hörby har ett fantastiskt glatt och inspirerande Instagramkonto. Hon är också en mästare på att göra presenter. Missa inte den fina butiken om ni är i Hörby. Eller kika in i webbshoppen på www.butikalva.se. Visst är det en härligt vårig bild!

Butik Älva

Fint samarbete med bästa Bloom by Blom

Hos Bloom by Blom i Vellinge gör fantastiska unika buketter varje fredag. Blir man prenumerant får man buketten till dörren, vilken härligt start på helgen eller hur? Vi har gjort två samarbeten då prenumeranterna fått choklad tillsammans med sin bukett. Så här fint blev det med både blommmor och ekologisk handgjord choklad!

Julfint i december hos Strauss Blommor och på Quarteret Interiör i Stockholm

Spicy Christmas med mjölkchoklad och pepparkaka är mångas julfavorit både till smak och utseende. Här är ett par extra fina bilder från Instagram i december.

Julfint Strauss

Strauss Blommor

Julfint Quarteret

Quarteret Interiör

Återförsäljare Heagårdsskafferi

Perfekta fars dags persenter i Halmstad.

Fars Dag på Heagårds Skafferi Halmstad

I Halmstad var det så här fint när alla pappor firades. Vi är glada att både nya färgglada Van Ufford och klassiker får vara i så fin miljö.